Nagenieten….

Oh, mensen….wat was het toch een prachtige avond! We zijn allemaal nog steeds helemaal in de wolken. De mooie voordrachten, de geweldige wandeling waar jullie allemaal zo actief meededen en meedachten, het mooie nagesprek… wauw! We hadden ons Queering the City niet leuker, mooier en gezelliger kunnen voorstellen en we kunnen niet wachten op de vervolgavond in september. Hebben jullie de kaartjes nog gespot in de stad? Velen hangen er nog!

We willen jullie allemaal heel erg bedanken voor deze geweldige ervaring en we hopen dat jullie er allemaal net zo veel van hebben genoten als wij! Natuurlijk zijn jullie allemaal eregast op onze tweede Queering the City avond in september, so be there! (Meer informatie over deze avond volgt snel, dus houd deze website en Savannah Bay’s social media in de gaten).

Een speciaal bedankje voor onze auteurs: Aafke Romeijn, Olave Nduwanje en Mounir Samuel, die ons alledrie echt hebben weggeblazen met hun mooie poëtische en diepgaande teksten en die ons zo veel inspiratie hebben gegeven om de stad door een nieuwe, queer bril te lezen. Met behulp van jullie mooie teksten hebben wij actief een plek kunnen claimen in de binnenstad als queer lichamen en dat voelt goed!

Deze avond was ook niet mogelijk geweest zonder de bijdrage van het K.F. Hein Fonds en de Gemeente Utrecht. Bedankt!

Nog een oproepje aan iedereen om jullie foto’s te delen via social media met de hashtag #QtCoL of om ze te mailen naar dit emailadres. Hoe meer foto’s we hebben, hoe uitgebreider onze zine kan worden die we zullen presenteren in september (hier kunnen jullie de verhalen van de auteurs weer in hun geheel lezen, mét jullie eigen foto’s!).

Hier zijn alvast wat foto’s van de avond. Houd onze social media pagina’s in de gaten, waar we binnenkort meer foto’s zullen posten.

Nogmaals bedankt iedereen!

Liefs,
Joni, Obe, Hannah en Marischka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

tumblr_pavu4mDuuj1wrjl0yo1_1280tumblr_pavu4mDuuj1wrjl0yo2_1280tumblr_pavu4mDuuj1wrjl0yo3_1280

tumblr_pavu4mDuuj1wrjl0yo6_1280

tumblr_pavux22gN71wrjl0yo1_1280tumblr_pavux22gN71wrjl0yo2_1280tumblr_pavu4mDuuj1wrjl0yo4_1280tumblr_pavu4mDuuj1wrjl0yo5_1280OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s